Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727095795

Liga 727095795 Información oficial sobre el partido 727095795 en Hattrick

20.04.2024 15:30:00

Csempészek Alineación oficial del equipo 'Csempészek' en el partido 2 - 0 Red Mad Devils Alineación oficial del equipo 'Red Mad Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Csempészek Alineación oficial del equipo 'Csempészek' en el partido 2 - 0 Red Mad Devils Alineación oficial del equipo 'Red Mad Devils' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Csempészek

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Csempészek va ser Alfréd Kutyik.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tamás Piros, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Máté Fenyő va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Csempészek van sortir al contraatac al minut 17, però Vilmos Janik va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Csempészek va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Botond Pesti en un 1 contra 1 amb el porter Márk Bagoly, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vilmos Janik de Csempészek es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74 de partit, Vilmos Janik de Csempészek va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Red Mad Devils

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El Devils va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Zsombor Barta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 208 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marcell Pongrácz va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Odiló Bodó aquest no va estar a l'altura.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Levente Vanczó quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): János Furák de Devils va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.