Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727068056

Liga 727068056 Información oficial sobre el partido 727068056 en Hattrick

23.03.2024 15:30:00

Jigsaw14 Alineación oficial del equipo 'Jigsaw14' en el partido 5 - 4 Oladpool FC Alineación oficial del equipo 'Oladpool FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jigsaw14 Alineación oficial del equipo 'Jigsaw14' en el partido 2 - 3 Oladpool FC Alineación oficial del equipo 'Oladpool FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,6 % 59,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jigsaw14

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del OP FC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paolo Ferretto la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Jigsaw14 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 10.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Jigsaw14. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Giovanni Taormina xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Raul Brito Martins va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Gerd Joachim Kiefner el va rematar José Raul Brito Martins amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 1.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Aaron Josua Tudoran, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Jigsaw14.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Gerd Joachim Kiefner es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Oladpool FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 33 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pavlo Paton.
  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): OP FC van aconseguir el 4 - 2 que retallava diferències al minut 55 quan Vasilije Veljković sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Dominik Krysiński rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Joseph Cosme, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 3 a l'estadi!
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): OP FC va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 4 quan Pavlo Paton va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Ferruccio Dri va fer una estirada espectacular al minut 57, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Dominik Krysiński.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Pavlo Paton ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 90 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Georgi Konyarov va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.