Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727063911

Liga 727063911 Información oficial sobre el partido 727063911 en Hattrick

23.03.2024 15:30:00

Nyomik Alineación oficial del equipo 'Nyomik' en el partido 4 - 0 Rúgd a bőrt FC Alineación oficial del equipo 'Rúgd a bőrt FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nyomik Alineación oficial del equipo 'Nyomik' en el partido 4 - 0 Rúgd a bőrt FC Alineación oficial del equipo 'Rúgd a bőrt FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nyomik

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Leszek Chlebowski, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Nyomik es posava per davant!
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Nyomik va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jordan Henderson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Luděk Tyleček va augmentar la diferència de Nyomik a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Luděk Tyleček va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luděk Tyleček de Nyomik va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dávid Petrók per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hristo Vasilev va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Rúgd a bőrt FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Wulf Kruta va servir per deixar enrere el gegant Luděk Tyleček al minut 13, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): RabFC van sortir al contraatac al minut 90, però Witold Gaborek va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Volnei Bandeira de RabFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.