Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727058833

Liga 727058833 Información oficial sobre el partido 727058833 en Hattrick

20.04.2024 15:30:00

Baki se Alineación oficial del equipo 'Baki se' en el partido 0 - 2 OILTECH Alineación oficial del equipo 'OILTECH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Baki se Alineación oficial del equipo 'Baki se' en el partido 0 - 1 OILTECH Alineación oficial del equipo 'OILTECH' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baki se

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Baki van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Tibor Orem va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dénes Tébi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Baki va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de András Vásárhelyi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Tibor Orem de Baki va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, András Vásárhelyi de Baki es va guanyar la targeta groga merescudament.

OILTECH

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Stamatis Tsalamagkas quedar desmarcat i marcar per a OILTECH al minut 10. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del OILTECH va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Stamatis Tsalamagkas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Bence Kakuja es va quedar sol davant del porter, al minut 26. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.