Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727058449

Liga 727058449 Información oficial sobre el partido 727058449 en Hattrick

04.05.2024 15:30:00

LosAmigos Alineación oficial del equipo 'LosAmigos' en el partido 5 - 1 South Parki focisuli Alineación oficial del equipo 'South Parki focisuli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LosAmigos Alineación oficial del equipo 'LosAmigos' en el partido 0 - 1 South Parki focisuli Alineación oficial del equipo 'South Parki focisuli' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosAmigos

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): LosAmigos, atacant per l'esquerra al minut 21, va aprofitar el magnífic llançament de Lóránt Tomka per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): LosAmigos va posar-se per davant 2 - 1 al minut 28, quan Tamás Tóbiás va llançar una pena màxima perfectament.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Miklós Biró va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de LosAmigos i marcant el 3 - 1.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): El jugador Lóránt Tomka de LosAmigos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): El porter de LosAmigos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tamás Tóbiás va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 5 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 24, el LosAmigos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Lóránt Tomka va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LosAmigos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tamás Tóbiás, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miklós Biró de LosAmigos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

South Parki focisuli

Goles Goles

  • 164 Minuto 22 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Gulya al minut 22. Maximilian Sommerain va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): El jugador visitant Maximilian Sommerain va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 37 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.