Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727054850

Liga 727054850 Información oficial sobre el partido 727054850 en Hattrick

06.04.2024 15:30:00

FC BarMilArs GF Snow kids Alineación oficial del equipo 'FC BarMilArs GF Snow kids' en el partido 3 - 1 Gyüker's FC Alineación oficial del equipo 'Gyüker's FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC BarMilArs GF Snow kids Alineación oficial del equipo 'FC BarMilArs GF Snow kids' en el partido 2 - 0 Gyüker's FC Alineación oficial del equipo 'Gyüker's FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC BarMilArs GF Snow kids

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en János Péntek va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BarMilArs.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rico Boon era molt més ràpid que el defensa Gergő Garami. Al minut 41, el jugador de BarMilArs va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BarMilArs van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dilsinho Gomide va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Al minut 42, Rico Boon gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dilsinho Gomide va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rico Boon. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Gyüker's FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 40, Csongor Sz. Kovács va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Noel Mátyus que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Gyükers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 7, però el xut de Gergely Sándor des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gyükers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Noel Mátyus va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): El Gyükers va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Noel Mátyus la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Noel Mátyus va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Noel Mátyus de Gyükers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.