Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727049938

Liga 727049938 Información oficial sobre el partido 727049938 en Hattrick

04.05.2024 15:30:00

FC Keszthely Alineación oficial del equipo 'FC Keszthely' en el partido 2 - 3 Épp időben Alineación oficial del equipo 'Épp időben' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Keszthely Alineación oficial del equipo 'FC Keszthely' en el partido 1 - 1 Épp időben Alineación oficial del equipo 'Épp időben' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Keszthely

Goles Goles

  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Kyle McCaffrey va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Keszthely va reduir el marcador al minut 80 a 2 - 3 quan Kyle McCaffrey va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Kyle McCaffrey va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Keszthely.
  • 202 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan Gyula Kutrucz des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 200 Minuto 68 (Ocasión de falta): Keszthely va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 68, però el xut va anar a parar al pal.

Épp időben

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): En Péter Simon donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 16 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Péter Simon de időben va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nick Strölin va augmentar l'avantatge de időben a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Moisés Noyola va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 15, i va passar la pilota a Loek Dorrepaal, però aquest no va encertar a marcar.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Sibran De Schamphelaere va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 205 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): időben va estar a punt de marcar quan Péter Simon va fer una passada impressionant a Sibran De Schamphelaere, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Timon Gareus va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Moisés Noyola després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sabatino Condorelli va poder desviar-lo a córner.