Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727048874

Liga 727048874 Información oficial sobre el partido 727048874 en Hattrick

04.05.2024 15:25:00

Fc Koňare Prešov Alineación oficial del equipo 'Fc Koňare Prešov' en el partido 2 - 3 Fc Malkia Ring. Alineación oficial del equipo 'Fc Malkia Ring.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fc Koňare Prešov Alineación oficial del equipo 'Fc Koňare Prešov' en el partido 4 - 1 Fc Malkia Ring. Alineación oficial del equipo 'Fc Malkia Ring.' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Koňare Prešov

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Koňare va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Zahid Kherbache va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Koňare pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ollie Curnow va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joel José Lopes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Joel José Lopes per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jakub Štublík va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Reto Hesse de Koňare va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Miloš Ćirić es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Fc Malkia Ring.

Goles Goles

  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Malkia va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan David Rhomberg va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 en Richard Holička va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Malkia va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 85. Medard Tarkovský va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 31 en Gejza Brusnický va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Robert Aubineau va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Miloš Bátorek va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.