Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727048871

Liga 727048871 Información oficial sobre el partido 727048871 en Hattrick

04.05.2024 15:25:00

FK Dubrafka Alineación oficial del equipo 'FK Dubrafka' en el partido 7 - 1 Stupava Alcos Alineación oficial del equipo 'Stupava Alcos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FK Dubrafka Alineación oficial del equipo 'FK Dubrafka' en el partido 5 - 0 Stupava Alcos Alineación oficial del equipo 'Stupava Alcos' en el partido
Tiene suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Dubrafka

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Štefan Hajtmanský de Dubrafka, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Dubrafka va aconseguir el 2 - 0 quan Ján Barmoš va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Dubrafka pel centre va donar un gran resultat: el gol de Denis Cabovský va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Dubrafka va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Denis Cabovský des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Kvetoslav Kerdík va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 75 el resultat passava a ser de 5 - 1.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Ján Šulko de Dubrafka va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Dubrafka sempre confia amb les genialitats d'en Kvetoslav Kerdík; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Krisztián Gera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Ján Barmoš gairebé va marcar per a Dubrafka des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Brehovský va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marián Drobúľ de Dubrafka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Stupava Alcos

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 1 quan Roberto Bernini va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 70 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Stupava que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miro Gojšić, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.