Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727047636

Liga 727047636 Información oficial sobre el partido 727047636 en Hattrick

27.04.2024 15:25:00

Fc Primitiv Alineación oficial del equipo 'Fc Primitiv' en el partido 1 - 4 Los Krumplikos Alineación oficial del equipo 'Los Krumplikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Primitiv Alineación oficial del equipo 'Fc Primitiv' en el partido 2 - 0 Los Krumplikos Alineación oficial del equipo 'Los Krumplikos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Primitiv

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Daniel Pursey va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Primitiv per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Epifanio Caticovas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Primitiv va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kurt Wilhelm Viktor Clemens en un 1 contra 1 amb el porter Juraj Sileský, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Epifanio Caticovas va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Denis Caden no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Alberto Guglielmotti hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Juraj Sileský. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kurt Wilhelm Viktor Clemens de Primitiv va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Krumplikos

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juraj Solčiansky es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, el Krumplikos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Florián Kadecký, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Oleksandr Prodius va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 90 minuts quan Karol Dankovčík va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 4 per a Krumplikos.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ľubomír Sučák de Krumplikos va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Florián Kadecký que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.