Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727031564

Liga 727031564 Información oficial sobre el partido 727031564 en Hattrick

27.04.2024 15:25:00

Lietači Žilina Alineación oficial del equipo 'Lietači Žilina' en el partido 3 - 2 ŠK Polík Alineación oficial del equipo 'ŠK Polík' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lietači Žilina Alineación oficial del equipo 'Lietači Žilina' en el partido 3 - 1 ŠK Polík Alineación oficial del equipo 'ŠK Polík' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lietači Žilina

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Lietači va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Dariusz Gondro va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Leonard Zobka ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lietači es posava per davant 2 a 1.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Lietači al minut 64, que va llançar ajustat al pal en Lucas De Muyt. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Lietači va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Lucas De Muyt va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Lietači per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Joses Kawambarai va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Dariusz Gondro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

ŠK Polík

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 en Qasim Mazin Tayara va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Polík van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Čaba Turinský va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Patrick Razafindratsimba al minut 47 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El Polík va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en Qasim Mazin Tayara va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Mathieu Blüten va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.