Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727013692

Liga 727013692 Información oficial sobre el partido 727013692 en Hattrick

13.04.2024 15:20:00

Heraldon Alineación oficial del equipo 'Heraldon' en el partido 0 - 3 EandB Alineación oficial del equipo 'EandB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Heraldon Alineación oficial del equipo 'Heraldon' en el partido 0 - 6 EandB Alineación oficial del equipo 'EandB' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heraldon

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rodney Inglott de Heraldon va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Valentinas Zemkajus es va posar al mig i ho va espatllar tot.

EandB

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Heinz Lindhart es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al EandB per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 40. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Heinz Lindhart. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dejan Zdravković va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dejan Zdravković al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Dejan Zdravković, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 51 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. EandB va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, el EandB va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Benoît Lamy s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Heinz Lindhart va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Florian Philosoph quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nerius Konovas, però la pilota va topar amb el travesser.