Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santa brigida ascejsium cd (774007) - Elite Team Football Club (1597872) » 727011384: T75/J7/VII

Liga 727011384 Información oficial sobre el partido 727011384 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.1021 (39057)

santa brigida ascejsium cd Alineación oficial del equipo 'santa brigida ascejsium cd' en el partido 3 - 2 Elite Team Football Club Alineación oficial del equipo 'Elite Team Football Club' en el partido
Emeterio Sánchez (7') 1 - 0
Sergio Muñoz Ramos (30') 2 - 0
2 - 1 Recadero Saavedra Martín (85')
Pedro Alves (89') 3 - 1
3 - 2 Joan Anton Todolí (89')
santa brigida ascejsium cd Alineación oficial del equipo 'santa brigida ascejsium cd' en el partido 3 - 2 Elite Team Football Club Alineación oficial del equipo 'Elite Team Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
santa brigida ascejsium cd Alineación oficial del equipo 'santa brigida ascejsium cd' en el partido 2 - 0 Elite Team Football Club Alineación oficial del equipo 'Elite Team Football Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santa brigida ascejsium cd

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Emeterio Sánchez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Als 30 minuts de joc, els nois de ascejsium van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sergio Muñoz Ramos augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ascejsium va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Alves progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Sergio Muñoz Ramos va sorprendre Ghani Chamali amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Francés Xavier Guach va deixar a Martín Conchillos assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Francés Xavier Guach va marxar de Martín Conchillos en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de ascejsium van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sandro Cárdenas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Muñoz Ramos de ascejsium es va guanyar la targeta groga merescudament.

Elite Team Football Club

Goles Goles

  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Un mica després, Recadero Saavedra Martín de Football va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 89 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Joan Anton Todolí.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Ireber Oskotz va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.