Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XOTAPE FC (798689) - RESPETAS DE LUCRO SD (1416053) » 727011033: T75/J4/VII

Liga 727011033 Información oficial sobre el partido 727011033 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.1015 (39051)

XOTAPE FC Alineación oficial del equipo 'XOTAPE FC' en el partido 2 - 3 RESPETAS DE LUCRO SD Alineación oficial del equipo 'RESPETAS DE LUCRO SD' en el partido
0 - 1 Yann Callot (27')
Sixto Aguado López (37') 1 - 1
1 - 2 Radek Pírko (39')
José María Tarriño (59') 2 - 2
2 - 3 John Barker (73')
XOTAPE FC Alineación oficial del equipo 'XOTAPE FC' en el partido 2 - 3 RESPETAS DE LUCRO SD Alineación oficial del equipo 'RESPETAS DE LUCRO SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
XOTAPE FC Alineación oficial del equipo 'XOTAPE FC' en el partido 0 - 3 RESPETAS DE LUCRO SD Alineación oficial del equipo 'RESPETAS DE LUCRO SD' en el partido
Tiene suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XOTAPE FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al XOTAPE una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sixto Aguado López, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 37.
  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador José María Tarriño de XOTAPE va aconseguir igualar el partit al minut 59, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Rajoy! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Cálico Vara del Rey va ridiculitzar a en Jan Andreassen amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Camilo Olmo hauria d'haver estat gol al minut 54 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Soler es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Chesus Celdran de XOTAPE es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Frank Kofoldt després que el jugador de XOTAPE li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

RESPETAS DE LUCRO SD

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador de RESPETAS Yann Callot va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 27 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Radek Pírko va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 73, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què John Barker es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): John Barker va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RESPETAS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en John Barker, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Kadir Kaan Abasıyanık de RESPETAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.