Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dice Master (1601983) - El viejo tiburon blanco (117835) » 727009434: T75/J10/VII

Liga 727009434 Información oficial sobre el partido 727009434 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.986 (39022)

Dice Master Alineación oficial del equipo 'Dice Master' en el partido 1 - 1 El viejo tiburon blanco Alineación oficial del equipo 'El viejo tiburon blanco' en el partido
Joan Antoni Fages (19') 1 - 0
1 - 1 Sergio Vargas Rivera (29')
Dice Master Alineación oficial del equipo 'Dice Master' en el partido 1 - 1 El viejo tiburon blanco Alineación oficial del equipo 'El viejo tiburon blanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dice Master Alineación oficial del equipo 'Dice Master' en el partido 1 - 1 El viejo tiburon blanco Alineación oficial del equipo 'El viejo tiburon blanco' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,2 % 35,9 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dice Master

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Master, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Joan Antoni Fages per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Garindo Agurreta de Master va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Manolo Riquelme va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Daniel Revilla del Master ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl González-Grano de Oro va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Leonardo Jarrín va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Josep Antoni Ars va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Master.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Riquelme de Master es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

El viejo tiburon blanco

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 29 minuts Sergio Vargas Rivera va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 31 (Ocasión evento especial): En Ernaut Mugartegi, al minut 31 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Josep Antoni Ars el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del tiburon que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Beneharo Marcos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Txomin Angulo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 63, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pablo Maroto va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de Pablo Maroto, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roger Agulló no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Roger Agulló va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.