Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Girena FC (1460578) - ud playa (778963) » 727009199: T75/J7/VII

Liga 727009199 Información oficial sobre el partido 727009199 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.982 (39018)

Girena FC Alineación oficial del equipo 'Girena FC' en el partido 1 - 1 ud playa Alineación oficial del equipo 'ud playa' en el partido
Óscar Olivares Nadal (55') 1 - 0
1 - 1 Mădălin Gherda (60')
Girena FC Alineación oficial del equipo 'Girena FC' en el partido 1 - 1 ud playa Alineación oficial del equipo 'ud playa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Girena FC Alineación oficial del equipo 'Girena FC' en el partido 4 - 1 ud playa Alineación oficial del equipo 'ud playa' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Girena FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 55 (Gol de penalti): Corria el minut 55, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Girena s'avançava en el marcador després que en Óscar Olivares Nadal xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Antonio Pascual va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Girena van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Abdelhadi Abdelmalki, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Álvaro Rubio de Barrio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Girena se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Juan Antonio Pascual arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Olivares Nadal de Girena es va guanyar la targeta groga merescudament.

ud playa

Goles Goles

  • 162 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 60 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Mădălin Gherda de playa marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Bartolomé Kindelán quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 53, quan en Bartolomé Kindelán va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Leheren Iraregi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.