Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Ajani (1432733) - Palma Buffed (800185) » 727008977: T75/J7/VII

Liga 727008977 Información oficial sobre el partido 727008977 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.978 (39014)

FC Ajani Alineación oficial del equipo 'FC Ajani' en el partido 2 - 0 Palma Buffed Alineación oficial del equipo 'Palma Buffed' en el partido
Joaquín Rosal (34') 1 - 0
Òscar Griso (88') 2 - 0
FC Ajani Alineación oficial del equipo 'FC Ajani' en el partido 2 - 0 Palma Buffed Alineación oficial del equipo 'Palma Buffed' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Ajani Alineación oficial del equipo 'FC Ajani' en el partido 6 - 0 Palma Buffed Alineación oficial del equipo 'Palma Buffed' en el partido
Es un cenizo 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ajani

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Joaquín Rosal, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ajani se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 34.
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Raúl Villabona sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Òscar Griso que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl Villabona va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Ajani va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Carlos Ilzauspea va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Raúl Villabona, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eliezer Villar al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Ilzauspea va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Carlos Ilzauspea gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eliezer Villar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Raúl Villabona, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Paulo Galarie una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Eliezer Villar va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Palma Buffed

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xavi Massutí ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Pablo Velázquez va encarar al porter al 35, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio José Marqués estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Urtz Lexardi, als 81 minuts, va fallar per ben poc.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Miguel Ángel Esteban per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 86, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Alfredo Angulo de Buffed amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernest Alomar de Buffed la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.