Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vicent team (1416742) - los 11 hijos de Juan (1436280) » 727008694: T75/J7/VII

Liga 727008694 Información oficial sobre el partido 727008694 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.973 (39009)

vicent team Alineación oficial del equipo 'vicent team' en el partido 3 - 0 los 11 hijos de Juan Alineación oficial del equipo 'los 11 hijos de Juan' en el partido
Miguel Ángel Campos (34') 1 - 0
Damjan Anđelinović (37') 2 - 0
Miguel Ángel Campos (55') 3 - 0
vicent team Alineación oficial del equipo 'vicent team' en el partido 3 - 0 los 11 hijos de Juan Alineación oficial del equipo 'los 11 hijos de Juan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vicent team Alineación oficial del equipo 'vicent team' en el partido 2 - 0 los 11 hijos de Juan Alineación oficial del equipo 'los 11 hijos de Juan' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vicent team

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de Miguel Ángel Campos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Damjan Anđelinović, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, vicent va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Miguel Ángel Campos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Petri Sandholm va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Jorge Gomicio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Miguel Ángel Campos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Jorge Gomicio va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Damjan Anđelinović, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Ángel Campos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Petri Sandholm va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan Czyżyński es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damjan Anđelinović de vicent va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

los 11 hijos de Juan

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Ricardo Guirarte quasi marca en una jugada assajada de córner que Óscar Hayos havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del hijos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Tomás López Rodríguez no va poder controlar.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): hijos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 65 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tomás López Rodríguez estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ricardo Guirarte, als 83 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Xerardo Albores de hijos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.