Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lanzarote United (989656) - Malaga Futbol Club (1436504) » 727008462: T75/J5/VII

Liga 727008462 Información oficial sobre el partido 727008462 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.969 (39005)

Lanzarote United Alineación oficial del equipo 'Lanzarote United' en el partido 0 - 1 Malaga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Futbol Club' en el partido
0 - 1 Rafael Feloaga (25')
Lanzarote United Alineación oficial del equipo 'Lanzarote United' en el partido 0 - 1 Malaga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lanzarote United Alineación oficial del equipo 'Lanzarote United' en el partido 2 - 0 Malaga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Futbol Club' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lanzarote United

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Malaga. La jugada d'estratègia del Lanzarote per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ray Jarvis va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Malaga Futbol Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el Malaga va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rafael Feloaga, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Malaga va anar a parar a la dreta de l'atac on en Diego Velasco, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Malaga van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Raül Clérigues va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Malaga va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Balbín Corvera, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78 en Sergio Parra Salcedo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.