Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IBERIA F.C. (1598854) - Dinamita Roja HTFC (47768) » 727007835: T75/J2/VII

Liga 727007835 Información oficial sobre el partido 727007835 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.958 (38994)

IBERIA F.C. Alineación oficial del equipo 'IBERIA F.C.' en el partido 2 - 3 Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido
0 - 1 Baltasar San Miguel Marín (26')
0 - 2 Matías Anchústegui (38')
Santiago García de la Lama (41') 1 - 2
Quique Hernández (51') 2 - 2
2 - 3 Miguel Navarro (66')
IBERIA F.C. Alineación oficial del equipo 'IBERIA F.C.' en el partido 2 - 3 Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
IBERIA F.C. Alineación oficial del equipo 'IBERIA F.C.' en el partido 1 - 4 Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IBERIA F.C.

Goles Goles

  • 104 Minuto 41 (Gol de penalti): IBERIA aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Santiago García de la Lama al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els jugadors del IBERIA amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 51, deixant Quique Hernández en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Jacobo Roldán Santos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de IBERIA.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Pablo Gelpi de IBERIA va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 71, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Pablo Gelpi de IBERIA va intentar batre la porteria rival al minut 72 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Guitarra de IBERIA es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Dinamita Roja HTFC

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del Dinamita va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Baltasar San Miguel Marín, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Matías Anchústegui de Dinamita va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Baltasar San Miguel Marín va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Dinamita, Miguel Navarro, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Carlos Sanzroniz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Carlos Sanzroniz de Dinamita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matías Anchústegui de Dinamita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.