Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fútbol Club Campeones (1415234) - Buenos, Feos y Malos (441489) » 727006750: T75/J11/VII

Liga 727006750 Información oficial sobre el partido 727006750 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.938 (38974)

Fútbol Club Campeones Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Campeones' en el partido 0 - 1 Buenos, Feos y Malos Alineación oficial del equipo 'Buenos, Feos y Malos' en el partido
0 - 1 Demirel Derbeder (75')
Fútbol Club Campeones Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Campeones' en el partido 0 - 1 Buenos, Feos y Malos Alineación oficial del equipo 'Buenos, Feos y Malos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fútbol Club Campeones Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Campeones' en el partido 1 - 1 Buenos, Feos y Malos Alineación oficial del equipo 'Buenos, Feos y Malos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,8 % 37,1 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fútbol Club Campeones

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Iñigo Leabarainka va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sergio Victorero rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dionisio Guarrat de Campeones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Buenos, Feos y Malos

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Demirel Derbeder donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Gareth Sharp va xutar magistralment una falta al minut 2 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gareth Sharp que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Jan Petter Wang va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 56, quan en Jan Petter Wang va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, el BFYM va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jan Petter Wang s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El BFYM va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en Víctor Quesada va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.