Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coslada United (1366796) - Som-hi un altre cop!! (1370154) » 727005552: T75/J6/VII

Liga 727005552 Información oficial sobre el partido 727005552 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.917 (38953)

Coslada United Alineación oficial del equipo 'Coslada United' en el partido 5 - 0 Som-hi un altre cop!! Alineación oficial del equipo 'Som-hi un altre cop!!' en el partido
Silviu Maluşco (11') 1 - 0
Miguel Valda del Amo (40') 2 - 0
渉太 (Shota) 橋本 (Hashimoto) (68') 3 - 0
Silviu Maluşco (78') 4 - 0
José Garrido (89') 5 - 0
Coslada United Alineación oficial del equipo 'Coslada United' en el partido 5 - 0 Som-hi un altre cop!! Alineación oficial del equipo 'Som-hi un altre cop!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Coslada United Alineación oficial del equipo 'Coslada United' en el partido 3 - 0 Som-hi un altre cop!! Alineación oficial del equipo 'Som-hi un altre cop!!' en el partido
Tiene suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coslada United

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 11, indicava inequívocament que en Silviu Maluşco va saber trobar la xarxa rival. Coslada desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Coslada va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Miguel Valda del Amo des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar 渉太 (Shota) 橋本 (Hashimoto), que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Coslada.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Silviu Maluşco va incrementar l'avantatge de Coslada amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Coslada va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Garrido progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Teodoro Salcedo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Ermen Ron una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Patrici Simonet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 39, tothom va saber perquè en Claas Rebhan era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Al minut 42, Silviu Maluşco gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Coslada a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Garrido va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en 渉太 (Shota) 橋本 (Hashimoto), que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Teodoro Salcedo de Coslada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Som-hi un altre cop!!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Som-hi va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Federico Miró Benítez va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Som-hi va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marius Ţiţ, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Som-hi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Enrique Velarde Enjuto des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Ezquer.