Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiger Army F.C. (436493) - Murcia Balompiè (1462841) » 727004090: T75/J4/VII

Liga 727004090 Información oficial sobre el partido 727004090 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.891 (38927)

Real Corbi Alineación oficial del equipo 'Real Corbi' en el partido 2 - 2 Leyendas CF Alineación oficial del equipo 'Leyendas CF' en el partido
0 - 1 Şerban Pârjol (13')
Rogelio Petra (16') 1 - 1
1 - 2 Luis Ángel Pedroso (17')
Doru-Florin Ciacoi (27') 2 - 2
Real Corbi Alineación oficial del equipo 'Real Corbi' en el partido 2 - 2 Leyendas CF Alineación oficial del equipo 'Leyendas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Corbi Alineación oficial del equipo 'Real Corbi' en el partido 4 - 1 Leyendas CF Alineación oficial del equipo 'Leyendas CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Corbi

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, Corbi aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Rogelio Petra va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Doru-Florin Ciacoi rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Marc Moll, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rogelio Petra va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Adexe Caparroso va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 205 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Marc Moll marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Joan Alumà que va xutar a fora per molt poc.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corbi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús María Juan Zuaza va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adexe Caparroso.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Corbi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Patrocinio Martínez López en un 1 contra 1 amb el porter Adexe Caparroso, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Patrocinio Martínez López va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Corbi.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Patrocinio Martínez López! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Jesús María Juan Zuaza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Corbi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rogelio Petra de Corbi es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Leyendas CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): En Óscar Desllor entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Leyendas, un peu providencial d'en Şerban Pârjol va situar el 0-1 al panell digital.
  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb 17 minuts jugats, Luis Ángel Pedroso de Leyendas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Leyendas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rolando Corral, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Serrahima de Leyendas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.