Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CULTURA Y LEONESA ASCENSO (437599) - Los Perejiles (1414565) » 727003809: T75/J4/VII

Liga 727003809 Información oficial sobre el partido 727003809 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.886 (38922)

CULTURA Y LEONESA ASCENSO Alineación oficial del equipo 'CULTURA Y LEONESA ASCENSO' en el partido 3 - 0 Los Perejiles Alineación oficial del equipo 'Los Perejiles' en el partido
David Cruzado (3') 1 - 0
Fernando Solana (32') 2 - 0
Hipolito Tejera (70') 3 - 0
CULTURA Y LEONESA ASCENSO Alineación oficial del equipo 'CULTURA Y LEONESA ASCENSO' en el partido 3 - 0 Los Perejiles Alineación oficial del equipo 'Los Perejiles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CULTURA Y LEONESA ASCENSO Alineación oficial del equipo 'CULTURA Y LEONESA ASCENSO' en el partido 4 - 0 Los Perejiles Alineación oficial del equipo 'Los Perejiles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CULTURA Y LEONESA ASCENSO

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, David Cruzado, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. CULTURA es posava per davant!
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CULTURA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fernando Solana va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan CULTURA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hipolito Tejera des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Hipolito Tejera va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CULTURA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Cruzado, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Solana. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El CULTURA ho intentava per la dreta per mitjà de Rafael Laval, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hipolito Tejera de CULTURA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, David Cruzado de CULTURA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Perejiles

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 20 (Ocasión de falta): Amb 20 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Federico Dus va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 254 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Al minut 72, Perejiles va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Federico Dus no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Imanol Urien de Perejiles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.