Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F . C . COMANCHEROS (797914) - Nuevo Vimar C.F. (123367) » 727003749: T75/J3/VII

Liga 727003749 Información oficial sobre el partido 727003749 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.885 (38921)

F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 4 - 0 Nuevo Vimar C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Vimar C.F.' en el partido
Albert Chamartin (2') 1 - 0
Iosif Chernavtsev (7') 2 - 0
Sławomir Wichtowski (27') 3 - 0
Albert Chamartin (78') 4 - 0
F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 4 - 0 Nuevo Vimar C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Vimar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 8 - 0 Nuevo Vimar C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Vimar C.F.' en el partido
Es un cenizo 8.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F . C . COMANCHEROS

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Albert Chamartin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de COMANCHEROS.
  • 131 Minuto 7 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Iosif Chernavtsev va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 27 en Zenone Ponzecchi va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Sławomir Wichtowski podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 0 va pujar al marcador.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 78, en Ulises Publio Jerez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Albert Chamartin que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 裕一 (Yuichi) 橋本 (Hashimoto) de COMANCHEROS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Miguel Para de COMANCHEROS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Zenone Ponzecchi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roberto Zambrana al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ulises Publio Jerez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El COMANCHEROS ho intentava per la dreta per mitjà de Asger Fjordside, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Israel Cevallos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Roberto Zambrana va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Asger Fjordside, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Nuevo Vimar C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tadeu Tejeiro de Nuevo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.