Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jwrez industrial cd andsliz (1459279) - Tudela navarro (1332041) » 727003637: T75/J2/VII

Liga 727003637 Información oficial sobre el partido 727003637 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.883 (38919)

jwrez industrial cd andsliz Alineación oficial del equipo 'jwrez industrial cd andsliz' en el partido 3 - 2 FUENTES CS DRAGONES Alineación oficial del equipo 'FUENTES CS DRAGONES' en el partido
Élouan Argoud (28') 1 - 0
1 - 1 Leoncio Casablanca (35')
Lukas Daiminger (38') 2 - 1
Józef Praga (50') 3 - 1
3 - 2 Francisco Rodríguez (74')
jwrez industrial cd andsliz Alineación oficial del equipo 'jwrez industrial cd andsliz' en el partido 3 - 2 FUENTES CS DRAGONES Alineación oficial del equipo 'FUENTES CS DRAGONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jwrez industrial cd andsliz Alineación oficial del equipo 'jwrez industrial cd andsliz' en el partido 3 - 1 FUENTES CS DRAGONES Alineación oficial del equipo 'FUENTES CS DRAGONES' en el partido
Tiene un resultado normal 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jwrez industrial cd andsliz

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de industrial. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Élouan Argoud xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lukas Daiminger ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, industrial es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Amb 50 minuts jugats, en Józef Praga va augmentar l'avantatge de industrial a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Józef Praga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Józef Praga va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El industrial ho intentava per la dreta per mitjà de Gian Franco Scattolin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Sergio Caba de industrial va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jurjen Brouwer de industrial va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FUENTES CS DRAGONES

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Leoncio Casablanca, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 74, en Nafarroa Vela Tapia del DRAGONES va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Francisco Rodríguez que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nafarroa Vela Tapia estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Michel Dorow, als 34 minuts, va fallar per ben poc.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Leoncio Casablanca va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Tenarre de DRAGONES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.