Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Carambolo (122885) - Pandorium (798670) » 727003524: T75/J2/VII

Liga 727003524 Información oficial sobre el partido 727003524 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.881 (38917)

Atletico Carambolo Alineación oficial del equipo 'Atletico Carambolo' en el partido 0 - 0 Pandorium Alineación oficial del equipo 'Pandorium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Carambolo Alineación oficial del equipo 'Atletico Carambolo' en el partido 2 - 0 Pandorium Alineación oficial del equipo 'Pandorium' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Carambolo

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68 en Josep Caixal va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Luis Español de Carambolo es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Pandorium

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vivian Richener va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Luis Roberto Rojas Marcos va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Víctor Del Arroyo Bueno de Pandorium va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Vivian Richener que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pandorium que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Răzvan Cărpuşor, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pandorium va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Luis Sánchez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pandorium va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Răzvan Cărpuşor, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aleu Estaún de Pandorium va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesse Laloux de Pandorium la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.