Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

revenant (440567) - U.DReal stelle (1593685) » 727003301: T75/J3/VII

Liga 727003301 Información oficial sobre el partido 727003301 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.877 (38913)

revenant Alineación oficial del equipo 'revenant' en el partido 2 - 1 Piojo's Team Alineación oficial del equipo 'Piojo's Team' en el partido
Arnau Torramilans (19') 1 - 0
1 - 1 Josep Antoni Benlliure (54')
Arnau Torramilans (80') 2 - 1
revenant Alineación oficial del equipo 'revenant' en el partido 2 - 1 Piojo's Team Alineación oficial del equipo 'Piojo's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
revenant Alineación oficial del equipo 'revenant' en el partido 4 - 1 Piojo's Team Alineación oficial del equipo 'Piojo's Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

revenant

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Arnau Torramilans, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els seguidors del revenant contenien la respiració mentre en Arnau Torramilans s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Luis López es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Carlos Igaralde de revenant gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Mario Domine gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Estanislao Ortega va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mario Domine! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a revenant per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Arnau Torramilans, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de revenant a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carlos Igaralde va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arnau Torramilans es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Piojo's Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Javier Piñero va treure un córner llarg cap al segon pal que en Josep Antoni Benlliure, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Javier Piñero va xutar magistralment una falta al minut 7 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Josep Antoni Benlliure quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Frías de Piojos es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Raúl Villerías de Piojos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Puellas de Piojos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Luis Frías va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vladislav Baharov.