Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

psicodromoretorno (1436774) - Real Cádiz C.F. (485890) » 727002871: T75/J7/VII

Liga 727002871 Información oficial sobre el partido 727002871 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.869 (38905)

psicodromoretorno Alineación oficial del equipo 'psicodromoretorno' en el partido 6 - 2 Real Cádiz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Cádiz C.F.' en el partido
0 - 1 Santiago Isasaga (39')
钟 (Zhong) 希 (Xi) (44') 1 - 1
Paco Ortiz-Tamés (49') 2 - 1
2 - 2 Sergio Martínez Rico (60')
Paco Ortiz-Tamés (74') 3 - 2
Juan Ángel Sáenz Treviño (79') 4 - 2
Juan Ángel Sáenz Treviño (82') 5 - 2
Pere Terensi (84') 6 - 2
psicodromoretorno Alineación oficial del equipo 'psicodromoretorno' en el partido 6 - 2 Real Cádiz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Cádiz C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
psicodromoretorno Alineación oficial del equipo 'psicodromoretorno' en el partido 5 - 0 Real Cádiz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Cádiz C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

psicodromoretorno

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en 钟 (Zhong) 希 (Xi), que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els seguidors del psicodromoretorno contenien la respiració mentre en Paco Ortiz-Tamés s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): psicodromoretorno va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 74 Paco Ortiz-Tamés va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de psicodromoretorno pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Ángel Sáenz Treviño va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): El porter de psicodromoretorno va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Ángel Sáenz Treviño va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 5 - 2!
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Pere Terensi va incrementar l'avantatge de psicodromoretorno amb el 6 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de psicodromoretorno a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carl Burrell va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 214 Minuto 40 (Ocasión de penalti): En Juan Ángel Sáenz Treviño va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 40. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de psicodromoretorno va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rafael Velázquez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Fernando Pelegrín va estar a punt d'empatar per a psicodromoretorno quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Fernando Pan Álvarez va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 钟 (Zhong) 希 (Xi) de psicodromoretorno va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Cádiz C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): En Santiago Isasaga va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 39. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Alfredo Valdés Saavedra la va convertir en gol amb un remat de cap en Sergio Martínez Rico tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 60 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Samaniego de Cádiz es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.