Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trinquete Ilicitano (1585232) - ALBACETE BALOMPIÉ ASCENSO (488230) » 727002628: T75/J3/VII

Liga 727002628 Información oficial sobre el partido 727002628 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.865 (38901)

Aragón C. F. Alineación oficial del equipo 'Aragón C. F.' en el partido 1 - 0 ALBACETE BALOMPIÉ ASCENSO Alineación oficial del equipo 'ALBACETE BALOMPIÉ ASCENSO' en el partido
Jaime Marín Aragón (74') 1 - 0
Aragón C. F. Alineación oficial del equipo 'Aragón C. F.' en el partido 1 - 0 ALBACETE BALOMPIÉ ASCENSO Alineación oficial del equipo 'ALBACETE BALOMPIÉ ASCENSO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aragón C. F. Alineación oficial del equipo 'Aragón C. F.' en el partido 2 - 0 ALBACETE BALOMPIÉ ASCENSO Alineación oficial del equipo 'ALBACETE BALOMPIÉ ASCENSO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aragón C. F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 74 (Gol de falta): Jaime Marín Aragón va donar a Aragón un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bernardo Goacona va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 224 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Aragón va gaudir d'un penal a favor al minut 55, però el jugador Jaime Marín Aragón va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Gregorio Tana.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Bernardo Goacona es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 87 podia haver acabat en gol, però Gregorio Tana va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Peñalver de Aragón es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Seran Cebrián.

ALBACETE BALOMPIÉ ASCENSO

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Alguer Ballart va encarar al porter al 83, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Francisco Torres Nievas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el ALBACETE sortien al contraatac. La falta llançada per Miguelanxo Bedoya va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Oña Espinosa de ALBACETE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.