Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD (436272) - pollo pollo (1368440) » 727002097: T75/J10/VII

Liga 727002097 Información oficial sobre el partido 727002097 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.855 (38891)

arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD Alineación oficial del equipo 'arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD' en el partido 3 - 2 pollo pollo Alineación oficial del equipo 'pollo pollo' en el partido
Joaquín Caparroso (10') 1 - 0
1 - 1 Cristian Vâlcică (34')
1 - 2 Arnatz Zalduegiariño (42')
Óscar Berenguer (78') 2 - 2
Rubèn Bussé (79') 3 - 2
arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD Alineación oficial del equipo 'arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD' en el partido 3 - 2 pollo pollo Alineación oficial del equipo 'pollo pollo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD Alineación oficial del equipo 'arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD' en el partido 2 - 0 pollo pollo Alineación oficial del equipo 'pollo pollo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Joaquín Caparroso de INVENCIBLE, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Mihai Cioflică va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de INVENCIBLE, Óscar Berenguer, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, Rubèn Bussé, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. INVENCIBLE es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): INVENCIBLE va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aretx Landa en un 1 contra 1 amb el porter Silvino Suecia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, Aretx Landa gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a INVENCIBLE per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aretx Landa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 57 minuts, en Mihai Cioflică no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 210 Minuto 65 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Aretx Landa quasi empata el partit per a INVENCIBLE, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de INVENCIBLE van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Aretx Landa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): INVENCIBLE van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Aretx Landa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Joaquín Caparroso de INVENCIBLE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aretx Landa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Caparroso va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que INVENCIBLE va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

pollo pollo

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de pollo eren letals, i Cristian Vâlcică va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): pollo va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 42, quan Arnatz Zalduegiariño, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Miguel Tamariz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, el pollo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Miguel Tamariz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Cristian Vâlcică, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Cristian Vâlcică va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnatz Zalduegiariño.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abel Lluís de pollo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.