Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS GLADIADORES DE LA CALETA F.C (1436588) - Samuticos FC (1413929) » 727002084: T75/J7/VII

Liga 727002084 Información oficial sobre el partido 727002084 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.855 (38891)

LOS GLADIADORES DE LA CALETA F.C Alineación oficial del equipo 'LOS GLADIADORES DE LA CALETA F.C' en el partido 3 - 0 Samuticos FC Alineación oficial del equipo 'Samuticos FC' en el partido
Tomasz Spryszak (62') 1 - 0
Juan Jesús 'El Paja' Santaolalla (78') 2 - 0
Rogério Brusco (79') 3 - 0
LOS GLADIADORES DE LA CALETA F.C Alineación oficial del equipo 'LOS GLADIADORES DE LA CALETA F.C' en el partido 3 - 0 Samuticos FC Alineación oficial del equipo 'Samuticos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LOS GLADIADORES DE LA CALETA F.C Alineación oficial del equipo 'LOS GLADIADORES DE LA CALETA F.C' en el partido 4 - 0 Samuticos FC Alineación oficial del equipo 'Samuticos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS GLADIADORES DE LA CALETA F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Passats 62 minuts, Tomasz Spryszak, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. GLADIADORES es posava per davant!
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Juan Jesús 'El Paja' Santaolalla va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): GLADIADORES va obtenir un penal al minut 79, que va llançar a la perfecció Rogério Brusco. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): GLADIADORES va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rogério Brusco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ted Würth.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Juan Jesús 'El Paja' Santaolalla del GLADIADORES ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Antonino Nardo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Alqi Jani de GLADIADORES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85, Rogério Brusco de GLADIADORES va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Samuticos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Samuticos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Donald Gołąbek va quedar-se sol davant el porter Herbert Leibe, però aquest va poder aturar el xut.
  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Cédric Breisch va poder marcar per a Samuticos en un servei de cantonada picat per en Normando Quevedo quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Cédric Breisch de Samuticos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.