Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vedruneros de Palamós (435504) - TERUEL PATRIMONIO HISTÓRICO (48722) » 727001976: T75/J7/VII

Liga 727001976 Información oficial sobre el partido 727001976 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.853 (38889)

Vedruneros de Palamós Alineación oficial del equipo 'Vedruneros de Palamós' en el partido 3 - 0 TERUEL PATRIMONIO HISTÓRICO Alineación oficial del equipo 'TERUEL PATRIMONIO HISTÓRICO' en el partido
Filomeno Viyuela (22') 1 - 0
Carlos Navío (36') 2 - 0
Xerach Martín Díaz (40') 3 - 0
Vedruneros de Palamós Alineación oficial del equipo 'Vedruneros de Palamós' en el partido 3 - 0 TERUEL PATRIMONIO HISTÓRICO Alineación oficial del equipo 'TERUEL PATRIMONIO HISTÓRICO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vedruneros de Palamós Alineación oficial del equipo 'Vedruneros de Palamós' en el partido 4 - 0 TERUEL PATRIMONIO HISTÓRICO Alineación oficial del equipo 'TERUEL PATRIMONIO HISTÓRICO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vedruneros de Palamós

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): VdP va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Filomeno Viyuela va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): VdP va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlos Navío va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PATRIMONIO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Xerach Martín Díaz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del VdP es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del VdP sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Blažej Rychta, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Blažej Rychta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Llamazares, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Llamazares de VdP va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giovanni Musarella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

TERUEL PATRIMONIO HISTÓRICO

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El PATRIMONIO creava perill des de la dreta al minut 33, però en José María Velasco Nieto, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Romelio Elgueta desviant la pilota a servei de cantonada.