Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kensington del Caserío S.U. (438306) - Béticos (800455) » 727001355: T75/J6/VII

Liga 727001355 Información oficial sobre el partido 727001355 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.842 (38878)

Kensington del Caserío S.U. Alineación oficial del equipo 'Kensington del Caserío S.U.' en el partido 1 - 2 Béticos Alineación oficial del equipo 'Béticos' en el partido
Toni Rada Collado (51') 1 - 0
1 - 1 孟 (Meng) 中渊 (Zhongyuan) (66')
1 - 2 Álvaro Colombi (74')
Kensington del Caserío S.U. Alineación oficial del equipo 'Kensington del Caserío S.U.' en el partido 1 - 2 Béticos Alineación oficial del equipo 'Béticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kensington del Caserío S.U. Alineación oficial del equipo 'Kensington del Caserío S.U.' en el partido 1 - 2 Béticos Alineación oficial del equipo 'Béticos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kensington del Caserío S.U.

Goles Goles

  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Kensington contenien la respiració mentre en Toni Rada Collado s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Kensington per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Jesús Pastor León va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Kensington va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Damián Riveros ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Toni Rada Collado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Nelinho Bansemer de Kensington va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Béticos

Goles Goles

  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Álvaro Colombi arribés a peus de 孟 (Meng) 中渊 (Zhongyuan), que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Béticos el 1 - 1.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Álvaro Colombi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Béticos.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): El Béticos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 4 amb un llançament de falta perillós. En 孟 (Meng) 中渊 (Zhongyuan) però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): 孟 (Meng) 中渊 (Zhongyuan) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Chiscu Muñoz Gómez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Chiscu Muñoz Gómez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kastor Eguzkitza no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Pedro Miguel Valle, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en 孟 (Meng) 中渊 (Zhongyuan) va rebre molts aplaudiments. Al minut 89 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Koldo Gasol de Béticos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.