Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

koby fc (1368631) - ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL (486323) » 727000633: T75/J8/VII

Liga 727000633 Información oficial sobre el partido 727000633 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.829 (38865)

koby fc Alineación oficial del equipo 'koby fc' en el partido 2 - 2 ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL' en el partido
Roberto Oriol (2') 1 - 0
Roberto Oriol (19') 2 - 0
2 - 1 Pepe Jiménez de Parga (39')
2 - 2 José Ramón Bastardas (41')
koby fc Alineación oficial del equipo 'koby fc' en el partido 2 - 2 ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
koby fc Alineación oficial del equipo 'koby fc' en el partido 2 - 1 ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,8 % 10,0 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

koby fc

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Roberto Oriol al minut 2, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al koby i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan koby va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Roberto Oriol des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Gervasio Herreros es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Houssam Moubaraki per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rafael Macías Reja va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 es va veure una gran oportunitat per a koby per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zaïd Jarmouni, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): koby va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gervasio Herreros en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Macías Reja, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Alberto Ezquerdo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Miranda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): En Paco Quemada entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ATLÉTICO, un peu providencial d'en Pepe Jiménez de Parga va situar el 2-1 al panell digital.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en José Ramón Bastardas per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El ATLÉTICO creava perill des de la dreta al minut 17, però en Raúl Badajoz, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ulises Arce Janariz desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Toni Ribó va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ole Wallshein de ATLÉTICO va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ulises Arce Janariz que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paco Quemada ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.