Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Zafra (1586397) - Patillos FC (1371004) » 727000585: T75/J10/VII

Liga 727000585 Información oficial sobre el partido 727000585 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.828 (38864)

CD Zafra Alineación oficial del equipo 'CD Zafra' en el partido 0 - 1 Nova Esquerra Alineación oficial del equipo 'Nova Esquerra' en el partido
0 - 1 Alberto Ballester (71')
CD Zafra Alineación oficial del equipo 'CD Zafra' en el partido 0 - 1 Nova Esquerra Alineación oficial del equipo 'Nova Esquerra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Zafra Alineación oficial del equipo 'CD Zafra' en el partido 0 - 2 Nova Esquerra Alineación oficial del equipo 'Nova Esquerra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Zafra

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): El Zafra va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 16, però en Nolan Ragot va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Alceo Verde va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Pardo Saenz de Zafra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nova Esquerra

Goles Goles

  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb 71 minuts jugats, Alberto Ballester de Esquerra va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En César Augusto Consuegra va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): César Augusto Consuegra va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dejan Max-Theurer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): César Augusto Consuegra de Esquerra, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 51, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Alves hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Xeraldo Graíño havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Diego Guijo va marcar al minut 62 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sergi Bernès va entorpir al marcador d'en César Augusto Consuegra per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.