Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD ESTEPONA (307841) - Patillos FC (1371004) » 727000555: T75/J2/VII

Liga 727000555 Información oficial sobre el partido 727000555 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.828 (38864)

CD ESTEPONA Alineación oficial del equipo 'CD ESTEPONA' en el partido 1 - 2 Ruidongs Atlètic Alineación oficial del equipo 'Ruidongs Atlètic' en el partido
0 - 1 José Cruzado (31')
Pedro Iturralde González (55') 1 - 1
1 - 2 José Mercader (77')
CD ESTEPONA Alineación oficial del equipo 'CD ESTEPONA' en el partido 1 - 2 Ruidongs Atlètic Alineación oficial del equipo 'Ruidongs Atlètic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CD ESTEPONA Alineación oficial del equipo 'CD ESTEPONA' en el partido 3 - 2 Ruidongs Atlètic Alineación oficial del equipo 'Ruidongs Atlètic' en el partido
Tiene mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,8 % 21,8 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD ESTEPONA

Goles Goles

  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ESTEPONA una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pedro Iturralde González, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Atanas Yonchev es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Alem Sampera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ESTEPONA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ESTEPONA a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Anatael Duany va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Atanas Yonchev va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Adolfo Cadenas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Iglesias de ESTEPONA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ruidongs Atlètic

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què José Cruzado es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Mercader va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Manel Foncillas va xutar magistralment una falta al minut 21 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Juan Carlos Medina Cantalejo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ruidongs va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan 马 (Ma) 弘亮 (Hongliang) va quedar-se sol davant el porter Rigoberto Ricardos, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Manel Foncillas després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rigoberto Ricardos va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Julià Sagreras de Ruidongs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, José Mercader de Ruidongs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.