Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jose Heredia (315518) - C.Cerrito de Futbol (1598485) » 727000473: T75/J10/VII

Liga 727000473 Información oficial sobre el partido 727000473 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.826 (38862)

unbuntu cf Alineación oficial del equipo 'unbuntu cf' en el partido 1 - 2 C.Cerrito de Futbol Alineación oficial del equipo 'C.Cerrito de Futbol' en el partido
0 - 1 Riccardo Crobu (2')
Aitame Aunes (34') 1 - 1
1 - 2 Baran Okumuş (83')
unbuntu cf Alineación oficial del equipo 'unbuntu cf' en el partido 1 - 2 C.Cerrito de Futbol Alineación oficial del equipo 'C.Cerrito de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
unbuntu cf Alineación oficial del equipo 'unbuntu cf' en el partido 1 - 3 C.Cerrito de Futbol Alineación oficial del equipo 'C.Cerrito de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

unbuntu cf

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Aitame Aunes va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Després de 12 minuts, Cristian Manuel Sierra Márquez va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pol Ximénez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

C.Cerrito de Futbol

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): C.Cerrito va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Paul-Cristian Odorhean, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Riccardo Crobu que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Baran Okumuş, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonio Molena, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonio Molena va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Es duien 51 minuts de partit jugats quan Baran Okumuş va estar a punt de posar per davant a C.Cerrito amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sergio Cornado va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): C.Cerrito va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergio Cornado va desviar el xut final de Maximilian Schubert després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91 de partit, Błażej Dymowski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.