Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

St.PauliAntifa UD (1592061) - Muriana Team (1435619) » 726999972: T75/J10/VII

Liga 726999972 Información oficial sobre el partido 726999972 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.817 (38853)

St.PauliAntifa UD Alineación oficial del equipo 'St.PauliAntifa UD' en el partido 1 - 4 Muriana Team Alineación oficial del equipo 'Muriana Team' en el partido
0 - 1 Eusebio Bueu (18')
Gabriel Cistue (21') 1 - 1
1 - 2 Denis Keller (61')
1 - 3 Asclepiodoto Cabanillas (80')
1 - 4 Theo Tarrach (89')
St.PauliAntifa UD Alineación oficial del equipo 'St.PauliAntifa UD' en el partido 1 - 4 Muriana Team Alineación oficial del equipo 'Muriana Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
St.PauliAntifa UD Alineación oficial del equipo 'St.PauliAntifa UD' en el partido 0 - 7 Muriana Team Alineación oficial del equipo 'Muriana Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St.PauliAntifa UD

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de St.PauliAntifa el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gabriel Cistue va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de St.PauliAntifa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gabriel Cistue, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sadurniño de Llano de St.PauliAntifa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Muriana Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eusebio Bueu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 61 minuts, el tirador de faltes del Muriana va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Denis Keller, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Asclepiodoto Cabanillas va augmentar l'avantatge de Muriana a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Theo Tarrach de Muriana va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Eusebio Bueu va estar a punt de posar per davant a Muriana amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Eraso va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Denis Keller va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 274 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Asclepiodoto Cabanillas que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Muriana la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Theo Tarrach.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Denis Keller de Muriana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.