Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OVIDI PATRIMONIO (1458846) - Er Bicho Fc (1436575) » 726999955: T75/J6/VII

Liga 726999955 Información oficial sobre el partido 726999955 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.817 (38853)

OVIDI PATRIMONIO Alineación oficial del equipo 'OVIDI PATRIMONIO' en el partido 0 - 0 Er Bicho Fc Alineación oficial del equipo 'Er Bicho Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OVIDI PATRIMONIO Alineación oficial del equipo 'OVIDI PATRIMONIO' en el partido 1 - 3 Er Bicho Fc Alineación oficial del equipo 'Er Bicho Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OVIDI PATRIMONIO

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PATRIMONIO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Mazo va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Er Bicho Fc

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Bicho va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jesús Vincent va desviar el xut final de José Sello després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Javier Cilóiz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Jesús Vincent, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Benxamín Mareque no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Benxamín Mareque de Bicho, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Gilberto Credenza va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 68. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bicho que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Benxamín Mareque, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Josep Maria de March va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jesús Vincent, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Diego Doms va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Javier Cilóiz va marcar al minut 88 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 290 Minuto 88 (Ocasión de falta): En José Sello va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benxamín Mareque de Bicho va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.