Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Er Bicho Fc (1436575) - Berserkers CF (47472) » 726999950: T75/J5/VII

Liga 726999950 Información oficial sobre el partido 726999950 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.817 (38853)

Er Bicho Fc Alineación oficial del equipo 'Er Bicho Fc' en el partido 4 - 0 Berserkers CF Alineación oficial del equipo 'Berserkers CF' en el partido
Miguel Eleizalde (8') 1 - 0
José Sello (43') 2 - 0
José Sello (43') 3 - 0
José Sello (67') 4 - 0
Er Bicho Fc Alineación oficial del equipo 'Er Bicho Fc' en el partido 4 - 0 Berserkers CF Alineación oficial del equipo 'Berserkers CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Er Bicho Fc Alineación oficial del equipo 'Er Bicho Fc' en el partido 2 - 0 Berserkers CF Alineación oficial del equipo 'Berserkers CF' en el partido
Tiene suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Er Bicho Fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Miguel Eleizalde de Bicho aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 190 Minuto 43 (Gol de falta): En José Sello va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-0.
  • 190 Minuto 43 (Gol de falta): En José Sello conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-0
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José Sello, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Bicho.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Graziano Veca al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Benxamín Mareque va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Sello de Bicho va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Sello per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Graziano Veca va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 43 quan Abel Díaz de Lavandero de Bicho gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Berserkers. La jugada d'estratègia del Bicho per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Benxamín Mareque va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, José Sello de Bicho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Berserkers CF

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Ladislau Formatjer? Un error clamorós seu va donar a Miguel Eleizalde una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Toby Peart va intentar anar-se'n per velocitat al minut 41 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Ladislau Formatjer hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Philipp Komorna havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Berserkers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ladislau Formatjer va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Riccardo Trombetti de Berserkers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.