Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

spartaunrayo (1460334) - Montañes (774949) » 726999489: T75/J2/VII

Liga 726999489 Información oficial sobre el partido 726999489 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.809 (38845)

CD BOOIRO Alineación oficial del equipo 'CD BOOIRO' en el partido 1 - 2 Montañes Alineación oficial del equipo 'Montañes' en el partido
Delfino Carbajo (42') 1 - 0
1 - 1 Ognjen Mijović (44')
1 - 2 Clodoveo Mantos (67')
CD BOOIRO Alineación oficial del equipo 'CD BOOIRO' en el partido 1 - 2 Montañes Alineación oficial del equipo 'Montañes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD BOOIRO Alineación oficial del equipo 'CD BOOIRO' en el partido 1 - 1 Montañes Alineación oficial del equipo 'Montañes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD BOOIRO

Goles Goles

  • 105 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Delfino Carbajo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Paco Guirao, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Marc Puigdorfila es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BOOIRO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Héctor Cedeño va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de BOOIRO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Amado Conlledo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Montañes

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ognjen Mijović de Montañes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador de Montañes Clodoveo Mantos va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 67 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Clodoveo Mantos de Montañes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Benoît Viellard va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Abdul-Wahhab AL Khathlan va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Clodoveo Mantos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ilassen Talhaoui, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdul-Wahhab AL Khathlan de Montañes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ognjen Mijović de Montañes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olli Nasi.