Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Maniños (439298) - Los Intocables.F.C (1435633) » 726999269: T75/J3/VII

Liga 726999269 Información oficial sobre el partido 726999269 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.805 (38841)

Racing de Maniños Alineación oficial del equipo 'Racing de Maniños' en el partido 2 - 0 Los Intocables.F.C Alineación oficial del equipo 'Los Intocables.F.C' en el partido
José Ángel Abitera (36') 1 - 0
Enzo del Olmo (78') 2 - 0
Racing de Maniños Alineación oficial del equipo 'Racing de Maniños' en el partido 2 - 0 Los Intocables.F.C Alineación oficial del equipo 'Los Intocables.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Racing de Maniños Alineación oficial del equipo 'Racing de Maniños' en el partido 6 - 0 Los Intocables.F.C Alineación oficial del equipo 'Los Intocables.F.C' en el partido
Es un cenizo 6.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Maniños

Goles Goles

  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 36, Abarug Moussamih va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a José Ángel Abitera que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Maniños pel centre va donar un gran resultat: el gol de Enzo del Olmo va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Maniños va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jesús Ferra de la Mola ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Ferra de la Mola va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Maniños ho intentava per la dreta per mitjà de José Ángel Abitera, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juan Puig Egido va rematar alt.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En José Ángel Abitera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Jesús Ferra de la Mola gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José María Tacuba va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Enzo del Olmo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Enzo del Olmo va sorprendre José María Tacuba amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Los Intocables.F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Intocables.F.C, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Ernesto Usarralde va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Usarralde de Intocables.F.C va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.