Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotiv Oktiabraskaia (1369181) - Pradilla TES (1597968) » 726996645: T75/J5/VII

Liga 726996645 Información oficial sobre el partido 726996645 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.758 (38794)

Lokomotiv Oktiabraskaia Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Oktiabraskaia' en el partido 1 - 2 Pradilla TES Alineación oficial del equipo 'Pradilla TES' en el partido
0 - 1 Hans-Bernhard Handspiel (23')
1 - 1 Oriol Marroquí (69')
1 - 2 Gabriel Hora (76')
Lokomotiv Oktiabraskaia Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Oktiabraskaia' en el partido 1 - 2 Pradilla TES Alineación oficial del equipo 'Pradilla TES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lokomotiv Oktiabraskaia Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Oktiabraskaia' en el partido 1 - 3 Pradilla TES Alineación oficial del equipo 'Pradilla TES' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv Oktiabraskaia

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Agostino Canela va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 39 de joc.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Alexandru Pleşanu de Oktiabraskaia va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 59, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Oktiabraskaia va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alberto Toscano la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricardo García Huidobro de Oktiabraskaia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Toscano de Oktiabraskaia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernat Montull de Oktiabraskaia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pradilla TES

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pradilla va ser finalitzada des de l'esquerra per Hans-Bernhard Handspiel al minut 23. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 125 Minuto 69 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Oriol Marroquí, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Gabriel Hora que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Víctor Pascuet va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús de la Cueva va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pradilla a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Giuseppe Noferi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pradilla, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Oriol Marroquí va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Víctor Pascuet de Pradilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.