Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'ARUMI FC (1455570) - Xerez F.C. (117993) » 726995406: T75/J3/VII

Liga 726995406 Información oficial sobre el partido 726995406 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.736 (38772)

L'ARUMI FC Alineación oficial del equipo 'L'ARUMI FC' en el partido 1 - 2 Xerez F.C. Alineación oficial del equipo 'Xerez F.C.' en el partido
0 - 1 Przemysław Sarbiewski (8')
Pelegrí Mundó (47') 1 - 1
1 - 2 Davide Giano (74')
L'ARUMI FC Alineación oficial del equipo 'L'ARUMI FC' en el partido 1 - 2 Xerez F.C. Alineación oficial del equipo 'Xerez F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
L'ARUMI FC Alineación oficial del equipo 'L'ARUMI FC' en el partido 4 - 0 Xerez F.C. Alineación oficial del equipo 'Xerez F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'ARUMI FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, LARUMI aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Pelegrí Mundó va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Leroy Kerst va estar a punt d'empatar per a LARUMI quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Luca Dainese va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Ríos Jiménez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 16, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Pelegrí Mundó va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de LARUMI la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pelegrí Mundó! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): LARUMI va estar a punt de posar-se per davant al minut 64 però Leroy Kerst va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): LARUMI enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Xerez F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Przemysław Sarbiewski va posar els visitants Xerez per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Eduardo González Andía la va rematar Davide Giano amb una magnífica volea que va fer pujar per a Xerez el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Przemysław Sarbiewski va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 15, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Davide Giano va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Davide Giano va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Przemysław Sarbiewski quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Otto Eduard Leopold Withalm, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alain Meyerhöfer de Xerez va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Przemysław Sarbiewski que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43, Juan Bautista Eril de Xerez va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.