Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mariñao S.D. (121274) - Second Change IdR (1364827) » 726994977: T75/J8/VII

Liga 726994977 Información oficial sobre el partido 726994977 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.728 (38764)

Mariñao S.D. Alineación oficial del equipo 'Mariñao S.D.' en el partido 0 - 2 Second Change IdR Alineación oficial del equipo 'Second Change IdR' en el partido
0 - 1 Batista Karriki (29')
0 - 2 Jesús Magariños Blanco (33')
Mariñao S.D. Alineación oficial del equipo 'Mariñao S.D.' en el partido 0 - 2 Second Change IdR Alineación oficial del equipo 'Second Change IdR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mariñao S.D. Alineación oficial del equipo 'Mariñao S.D.' en el partido 1 - 1 Second Change IdR Alineación oficial del equipo 'Second Change IdR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,6 % 14,5 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mariñao S.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pedro Ochoa va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan Isidre Esteva des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Pedro Ochoa no oblidarà el que li va passar durant el minut 66. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al 67, Modesto Riquelme hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Cipriano Ramírez. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 204 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Joel Mitjana va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 80 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Méndez Mora de Mariñao amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Second Change IdR

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Gonzalo Reyes de Second va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Batista Karriki, que no va perdonar.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jesús Magariños Blanco va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Adrián Filomena López, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jesús Magariños Blanco es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Soto Domecq de Second va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.