Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCFM (48403) - Second Change IdR (1364827) » 726994951: T75/J1/VII

Liga 726994951 Información oficial sobre el partido 726994951 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.728 (38764)

RCFM Alineación oficial del equipo 'RCFM' en el partido 2 - 2 Second Change IdR Alineación oficial del equipo 'Second Change IdR' en el partido
Manguellath Benaini (35') 1 - 0
Joaquín Angel (72') 2 - 0
2 - 1 Batista Karriki (78')
2 - 2 Deunoro Lareki (81')
RCFM Alineación oficial del equipo 'RCFM' en el partido 2 - 2 Second Change IdR Alineación oficial del equipo 'Second Change IdR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCFM Alineación oficial del equipo 'RCFM' en el partido 3 - 1 Second Change IdR Alineación oficial del equipo 'Second Change IdR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,8 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCFM

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a RCFM va ser Manguellath Benaini.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de RCFM. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Joaquín Angel xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Andrzej Posiadała va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RCFM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Joaquín Angel per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cipriano Ramírez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Tobia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Tobia de RCFM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Massimiliano Fanasca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Second Change IdR

Goles Goles

  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Un mica després, Batista Karriki de Second va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 81. L'anotador per Second va ser Deunoro Lareki, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 5 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Batista Karriki va superar els defenses rivals per velocitat al minut 5 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Solís Pareja va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Cristiano Rodrigo Gil ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raimunde Pousa de Second es va guanyar la targeta groga merescudament.