Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

turbios CF (1578015) - Athletic Tricomas (794679) » 726994674: T75/J2/VII

Liga 726994674 Información oficial sobre el partido 726994674 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.723 (38759)

turbios CF Alineación oficial del equipo 'turbios CF' en el partido 3 - 0 Athletic Tricomas Alineación oficial del equipo 'Athletic Tricomas' en el partido
Bjartmar Helgason (31') 1 - 0
Bjartmar Helgason (44') 2 - 0
Guillermo Guaro (77') 3 - 0
turbios CF Alineación oficial del equipo 'turbios CF' en el partido 3 - 0 Athletic Tricomas Alineación oficial del equipo 'Athletic Tricomas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
turbios CF Alineación oficial del equipo 'turbios CF' en el partido 7 - 0 Athletic Tricomas Alineación oficial del equipo 'Athletic Tricomas' en el partido
Es un cenizo 6.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

turbios CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): turbios s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Bjartmar Helgason per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Amb 44 minuts jugats, en Bjartmar Helgason va augmentar l'avantatge de turbios a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Guillermo Guaro de turbios va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): turbios va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Ahmadou N'Jie va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Anastasio Astorga de turbios gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gojko Ivančić de turbios va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Juan Casas es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Suttisak Siribunnaharn de turbios va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Grégoire Jaumot es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Bjartmar Helgason una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Andoni Jofre va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Girabent de turbios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Athletic Tricomas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fernando Nieto-Gobea va sortir per sobre el travesser.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Federico Vial la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Athletic havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Honorino Cortiñán de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.