Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PolarNetZero FC (771983) - ChupaGoles (438498) » 726994627: T75/J4/VII

Liga 726994627 Información oficial sobre el partido 726994627 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.722 (38758)

PolarNetZero FC Alineación oficial del equipo 'PolarNetZero FC' en el partido 3 - 1 ChupaGoles Alineación oficial del equipo 'ChupaGoles' en el partido
0 - 1 Sandro Sánchez Mejías (32')
Jacinto Pontejos (44') 1 - 1
Alberto González Villa (81') 2 - 1
Lluís Terré (86') 3 - 1
PolarNetZero FC Alineación oficial del equipo 'PolarNetZero FC' en el partido 3 - 1 ChupaGoles Alineación oficial del equipo 'ChupaGoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PolarNetZero FC Alineación oficial del equipo 'PolarNetZero FC' en el partido 1 - 0 ChupaGoles Alineación oficial del equipo 'ChupaGoles' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PolarNetZero FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 44. Jacinto Pontejos, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alberto González Villa de PolarNetZero aconseguir un gol al minut 81 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, PolarNetZero va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lluís Terré, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Jacinto Pontejos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PolarNetZero se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Abdon Rumbeu, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jacinto Pontejos va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Sergio Farnocchia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Paolo Colizzi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Farnocchia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jacinto Pontejos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ChupaGoles

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): El porter de ChupaGoles va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sandro Sánchez Mejías va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El ChupaGoles va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Adrián Orán va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfredo Marchena ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Pablos de ChupaGoles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Al minut 56, Sandro Sánchez Mejías de ChupaGoles va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Calo de ChupaGoles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.