Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kokeee-Team (989364) - Jagnarok (778187) » 726992874: T75/J14/VII

Liga 726992874 Información oficial sobre el partido 726992874 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.690 (38726)

kokeee-Team Alineación oficial del equipo 'kokeee-Team' en el partido 1 - 5 Jagnarok Alineación oficial del equipo 'Jagnarok' en el partido
0 - 1 Víctor Mejía Dávila (10')
Herluf Brauer (19') 1 - 1
1 - 2 Rafael Viladráu (32')
1 - 3 Joseba Legasa (37')
1 - 4 Ramón Ramírez (51')
1 - 5 Joseba Legasa (71')
kokeee-Team Alineación oficial del equipo 'kokeee-Team' en el partido 1 - 5 Jagnarok Alineación oficial del equipo 'Jagnarok' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
kokeee-Team Alineación oficial del equipo 'kokeee-Team' en el partido 1 - 5 Jagnarok Alineación oficial del equipo 'Jagnarok' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kokeee-Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jagnarok. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Herluf Brauer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del kokeee-Team es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Robert Cozma de kokeee-Team va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Chidozie Sabo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El kokeee-Team va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alfredo Ramo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de kokeee-Team, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Robert Cozma va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Jagnarok

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Víctor Mejía Dávila va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Passats 32 minuts de partit, Jagnarok es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Rafael Viladráu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 37 pels visitants. En Joseba Legasa va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, Marcos Cuero va pentinar un córner cap al segon pal que Ramón Ramírez va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 4.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Joseba Legasa va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Silviu Bordânc va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Máximo Alsina, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Máximo Alsina va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl Agüero després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Klaus Gianluca va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Jagnarok quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Joseba Legasa va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.